Over Ons

Het idee voor 22Fest.nl voorheen (TopBeste.nl) is om eerlijke informatie te geven over verschillende technologie producten in de vorm van een “Top 10” lijst.

Het doel van 22Fest is om goed onderzochte authentieke informatie te verstrekken over consumentenproducten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Wij helpen Nederlandse consumenten tijd en geld te besparen bij het zoeken naar de beste producten. Wat u ook zoekt, wij doen onderzoek om het beste product voor u te vinden.

We hebben een breed scala aan producten gedekt die op de Nederlandse markt worden gebruikt. Als u de recensie van het product dat u zoekt echter niet kunt vinden, stuur ons dan een e-mail. We zullen ons best doen om het voor u te krijgen.

We willen dat deze website de laatste bestemming is voor mensen, omdat ze het product kiezen dat het beste bij hun behoeften past. Of het nu gaat om een nieuw gaming toetsenbord, een laptop, een elektrisch scheerapparaat, een loopband of een ander technisch product, je kunt onze onpartijdige recensies hier op 22Fest vinden.

Neem gerust een kijkje en vergeet niet een reactie achter te laten.

Teamleden

Dinh Huizinga

Dinh Huizinga

Persbericht Specialist

Dinh is een jonge PR Specialist uit Rotterdam. Dinh houdt van schrijven over technologie en de nieuwste gadgets. In zijn vrije tijd houdt hij van reizen en obscure films kijken.

Aloys Vark

Aloys Vark

Programmeur

Aloys Vark is een Excel-liefhebber uit Amsterdam. Aloys heeft meer dan tien jaar ervaring met programmeren in Python, C en Assembly. Koffie, auto's, schrijven en fotograferen zijn slechts een paar dingen waar hij een passie voor heeft

Herman Cok

Herman Cok

Content Schrijver

Herman Cok werkzaam als senior content writer & Marketing Manager. Zijn hobby is het testen en onderzoeken van mobiele telefoons. In zijn vrije tijd analyseerde hij de intentie van de gebruiker en maakte hij de inhoud op basis daarvan.

We hebben ook junior medewerkers in verschillende vakgebieden. Als je ons team wilt komen versterken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.